Hvordan bliver jeg medlem ?

Genner Rideklub

(GER)

Nyt medlem

Hvis du ønsker at gøre brug af rideklubbens faciliteter, skal du være medlem og have banekort til din hest. Det koster 300,- kr/år uanset alder for medlemskontingentet og 300,- kr/år for et banekort (som er tilknyttet hesten), Beløbet skal indbetales til klubbens kasserer, Vivian Hansen:

Reg: 7910 kontonr 1129041

og der skal anføres medlemmet og hestens navn.

I rytterstuen ligger blanketter klar til udfyldelse; navn og adresse samt alder på det nye medlem. Denne blanket afleveres hos kasserer Vivian Hansen, Venbjerg 46, og hun vil herefter opdatere medlemslisten, som hænger i rytterstuens vindue.

Hvis du ikke ønsker at gøre brug af dressur og springbane, men bare gerne vil være medlem af rideklubben, og deltage i andre af klubbens arrangementer, udfylder du en medlemblanket og afleverer til Vivian. Det koster 300,- kr /år.

Vi glæder os til møde dig :-)

,